12 mar 2012

"Queremos ser tu voz"


"Queremos ser tu voz" és el nom d'una proposta solidaria en la que tots podem opinar. La Fundació Lealtad ha estudiat les dades de trasparència de 150 institucions, entre les que han sel·leccionat les 10 ONGs més desfavorides, però que per la seua missió i compromís de trasparència es troben a l'altura de les ONGs més "famoses".

La proposta planteja una votació fins al 30 de Març en què la gent del carrer, les persones que coneguem el treball de dites associacions, podam ajudar a decidir a quina de les 10 assessoraran i ajudaran a nivell de marketing per a que el seu treball es puga desenvolupar millor. 

Les 10 candidates tenen un treball molt admirable, cadascuna d'elles mereixeria eixa i qualsevol ajuda, ja que al fi i al cap, totes elles treballen per a causes de recolzament a diferents àmbits socials desfavorits per unes raons o altres.

Jo personalment conec a la Fundació PayaSOSpital, he fet un curset de clown amb  un dels seus membres i a més he tingut l'oportunitat de poder sentir-me útil fent riure a xiquets i xiquetes que per la seua situació personal ben be podrien estar plorant tot el dia.

Per això vos demane que mireu el llistat, que llegiu les propostes, i que si vos pareix oportú, voteu a PayaSOSpital.

Molts xiquets dels hospital de València vos estaran agraïts.

Podeu visitar la pàgina del projecte "Queremos ser tu voz" i també la de la Fundació PayaSOSpital en els següents enllaços:



"Perque una vida plena de somriures, sempre serà una vida millor" 


No hay comentarios: