25 sept 2010

1000 Soles Espléndidos

He pensat que vullc que el meu bloc siga més que una llibreta de viatge. M'agradaria que és convertirà en un recopilatori de la meua vida, experiències, lectures, llocs i interessos diversos. 
Aixì, que a partir d'ara cada vegada que hem llegeixca un llibre deixarè esxrita una xicoteta impresió, que puga servir com a referència a l'hora de recomanar-lo als amics. 

Ací va la primera resenya: MIL SOLES ESPLÉNDIDOS, de Khaled Hosseni.



Tristesa, crueltat, amarga realitat, esperança i valor es mesclen en aquest llibre.
T'ensenya a apreciar la sort de no tenir la necessitat de fer-nos forts a base de palos.
A valorar la igualtat entre homes i dones, i també a no tindre prejudicis, siga quina siga la condició de la persona amb qui ens topem, perquè no sabem res de la seua història, si no hem tingut l'oportunitat de ficar-nos en la seua pell.


A través de les seues pàgines he vist una realitat contemporania, que sovint senc llnuy de mi, però que està ben prop. I ara no serè millor persona per obrir els ulls i vore una altra realitat al meu voltant. Sols hem permitiré sentir-me un poc més humana quan aconsegueixca estar rodejada de gent que sap i vol tenir els ulls oberts, per anar fent callar les veus que parlen, sempre insensibilitzades, dels altres, com si haveren provat a viure baix la seua pell.

No hay comentarios: